SOMMERSALG!

Vårstemning og event-planlegging!

Postet 05 April 2016

Mens snøen har smeltet, klokka er stilt, fuglene begynt å kvitre og solen begynt å gløtte frem igjen har vi vært opptatt med å booke oss og våre 100% Økologiske og Fair Trade T-skjorter til 2 nye stands denne våren!

23. April: Trondheim Vegan Fair 2016 (Strandveien 29, 7042 Trondheim)

Denne festivalen går av stabelen for andre gang siden en kjempe-suksessfull debut i fjor. I år er området utvidet med flere salgsboder og foredragsholdere, verksteder, kokkekurs, en kino-sone og ikke minst et moteshow, der EARTHEREAL stiller på sist nevnte.

Trondheim Vegan Fair er for alle som er interessert i å lære mer om vegansk mat - enten du allerede er det selv, eller bare ønsker litt inspirasjon til en grønnere hverdag.

Event: https://www.facebook.com/events/1689481824601723/

7. Mai: Oslo Vegetarfestival 2016 (DogA, Hausmannsgate 16, 0182 Oslo)

Her var det stappfullt i år, og etter Facebook-eventen å dømme kan det fort bli det i år igjen - men ingen fare - her blir det garantert plass nok til alle!

Oslo Vegetarfestival går over to dager fra lørdag-søndag, og her vil DogA og Kulturkirken Jacob igjen bli tatt over av matboder (med både vegetarisk og vegansk mat), NGO's, foredrag, kokkekurs og stands. EARTHEREAL stiller med T-skjorter! Dette vet vi kommer til å bli en super festival, og her blir det altså muligheter for å både kjenne på, prøve på og kjøpe en T-skjorte (eller flere) fra oss, spørre litt om det vi driver med, slå av en hyggelig prat - eller all of the above! ;D

Event: https://www.facebook.com/events/1756434561251429/

Vi gleder oss til Event-våren, og har flere overraskelser som venter utover sommeren og høsten.

Stay tuned!

//E

Pin It

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Av hensyn til personværn sjekker vi alle kommentarer før de publiseres.

Siste innlegg